OP Nano Vakuutus

Aina matkalla!

Laske hinta matkavakuutukselle
Palvelun tarjoaa OP Vakuutus Oy

Jatkuva matkavakuutus elämänjanoisille, esim. 9,20€/kk*

Turvaa tulevat reissusi jatkuvalla matkavakuutuksella, joka veloitetaan suoraan kortiltasi kerran kuussa. Olit sitten satunnainen viikonloppumatkaaja tai elämäntapareissaaja, OP Nano sopii sinulle.

OP Nano Matkavakuutus kattaa muun muassa surffauksen, liitovarjoilun, pyöräilyn, laskettelun, vapaalaskun, melonnan, benjihypyn sekä ratsastuksen, ja kattaa jopa 6 kuukauden mittaiset reissut maailmanympärimatkasta opiskelijavaihtoon.

Kaikki asiointi hoituu näppärästi tällä sivulla, eikä konttorilla tai puhelinpalvelussa tarvitse jonottaa.

Laske hinta ja osta

OP Nano Matkavakuutuksen asiakkaiden suusta:

 • OP Nano oli edullinen ratkaisu ja ostaminen oli helppoa. Olin tyytyväinen.

  Karri, 28
  Riihimäki

  Arvosana: 4/5

 • Kätevästi toimii. Ei tarvitse stressata onko vakuutus voimassa, kun usein nopealla aikataululla reissuun lähtee.

  Karoliina
 • Vakuutus on hintalaatu suhteeltaan erinomainen. Nopea ja helppo. Ainut ongelma minulle tuli ulkomailla kun tapaturma kävi minulle ja puhelimessani oli sillä hetkellä ulkomaan oma prepaid liittymä, en päässyt kirjautumaan omalle vakuutus sivulleni, sillä sivuille kirjaudutaan omalla puhelin numerolla, ja he lähettävät koodin numeroon. Tästä tuli iso päänvaiva yhdessä vaiheessa. Mutta kirjautuminen kun onnistuu, asiointi kävi nopeasti ja mutkattomasti.

  Johanna, 29
  Tampere

  Arvosana: 4/5

 • OP Nano vakuutus on ollut helppokäyttöinen ja selkeä netissä. Jos on ollut jotain kysyttävää, vastauksen saa todella nopeasti ja asioiden hoitaminen käy nopeasti ja helposti. On myös hyvä, ettei vakuutus ole sitova.

  Bea, 19
  Helsinki

  Arvosana: 4/5

Mitä vakuutukseen sisältyy?

OP Nano Matkavakuutus
Perus
Laaja

Jos sinun on päästävä ulkomaanmatkan aikana lääkäriin, korvaamme kulut ilman euromääräistä ylärajaa tai omavastuuta. Turva on voimassa pitkilläkin matkoilla (jopa 180 vuorokautta) sekä monissa aktiviteeteissa.

Hoidon tarpeen yllättäessä sinulla on kattavat turva ja palveluverkosto sekä suomenkielinen hätäpalvelu.

Oireen tulee ilmetä ulkomaanmatkan aikana ja hoidon tulee alkaa matkalla tai viimeistään 7 vuorokauden kuluessa matkan päättymisestä. Hoitoja ei korvata, jos hoidon tarve on ilmennyt 180 vuorokauden yhtäjaksoisen ulkomailla olon jälkeen. Kuluja korvataan enintään 90 vuorokauden ajalta hoidon alkamisesta.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Korvaamme tavaroillesi ulkomaanmatkalla sattuvia äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja.

Vakuutettuna ovat seuraavat esineet: puhelimet, tabletit, tietokoneet, puettavat älylaitteet, vaatteet, kengät, laukut, silmä- ja aurinkolasit, harrastusvälineet, kamerat, polkupyörät, korut ja kellot.

Enimmäiskorvaus kussakin vahingossa on 2 000 euroa, paitsi korujen ja kellojen osalta 500 euroa. Omavastuu on 50 euroa.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Korvaamme ulkopuoliselle ulkomaanmatkalla aiheuttamasi henkilö- tai esinevahingon, josta olet lain mukaan korvausvastuussa. Enimmäiskorvaus kussakin vahingossa on 200 000 euroa ja omavastuu 200 euroa.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Korvaamme tietyissä tilanteissa asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja, jotka liittyvät ulkomaanmatkalla sattuneeseen tapahtumaan. Enimmäiskorvaus kussakin tapauksessa on 10 000 euroa ja omavastuu 20 % kuluista.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Korvaamme ulkomaanmatkan lentolippuja esim. kun matkasi peruuntuu, myöhästyt ulkomaille suuntautuvalta lennolta tai joudut keskeyttämään ulkomaanmatkan tai ulkomaanmatkasi pitkittyy oman tai matkakumppanisi terveydentilan vuoksi.

Korvaamme 75 % lentolippujen kuluista, kuitenkin enintään 2 000 € kutakin ulkomaanmatkaa kohden.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Maksamme sinulle 100 euron korvauksen, jos lentoyhtiön kuljetettavaksi jätetty matkatavara myöhästyy yli neljä tuntia laskeutumisesi jälkeen ulkomailla.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

matkapuhelin

Apua reissussa

Voit koska vain soittaa 24h apunumeroon.

Lääkärihaulla löydät lähimmän yhteistyökumppanimme lääkäriaseman, jossa asiat hoituvat varmasti vaivattomasti!

Lataa matkavakuutuskortti puhelimeesi ja näytä se lääkäriasemalla. Vakuutuskortissa näkyvät vakuutusyhtiön tiedot ja hoitohenkilökunta voi tarkistaa vakuutuksesi voimassaolon ja saavat maksusitoumuksen.

Lue myös pikkupräntti

* Esimerkkihinta laskettu 20-vuotiaalle Helsingissä asuvalle vakuutuksenottajalle


OP Nano Matkavakuutus voidaan myöntää 18-60 vuotiaalle, Suomessa asuvalle henkilölle.


Huomaathan, että sinulla voi olla jo vastaava vakuutus jossakin toisessa yhtiössä tai esimerkiksi maksukortin tai jonkin liiton jäsenyyden kautta. Huolehdithan itse vakuutuksiesi sopivasta kattavuudesta.


Tuoteseloste ja vakuutusehdot >
Yleiset sopimusehdot >
Vakuutustietoasiakirja >