OP Nano Vakuutus

Siksi matkavakuutus -kilpailun säännöt

Kilpailuun voi osallistua kaikki Suomessa asuvat, yli 18-vuotiaat luonnolliset henkilöt, pois lukien tahot, jotka ovat osallistuneet kilpailun suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen. Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla oman, henkilökohtaisen lomamokansa omassa Instagramissa. Instagram-tilin tulee olla osallistujan henkilökohtaisia sekä julkisia, ja julkaisuissa tulee käyttää kahta tunnistetta: #siksimatkavakuutus ja #OPxelämä. Kaikkien osallistuneiden kesken palkitaan yksi (1) lomamoka. Voittajan valitsee järjestäjän nimeämä raati, joka koostuu kampanjaan osallistuneista vaikuttajista. Voittaja saa yhden (1) Apollomatkojen lahjakortin (arvo: 300 euroa). Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Kilpailun osallistumisaika on 22.10.-4.11.2018. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikolla 45. OP Vakuutus Oy:lla ja kilpailun yhteistyökumppaneilla on oikeus julkaista voittokuva sekä voittajan käyttämä nimimerkki omissa digitaalisissa medioissaan ilman erillistä sopimusta tai korvausta. Lahjakortit toimitetaan voittajille marraskuun 2018 aikana. Lahjakortti on saajalleen tuloverolain mukaista ansiotuloa. Kilpailun järjestäjä antaa voitosta vuosi-ilmoituksen Verohallinnolle. OP Vakuutus Oy pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli tällaisia muutoksia joudutaan tekemään, ilmoitetaan niistä näillä kilpailua koskevilla sivuilla.

Kilpailuun osallistujat vapauttavat OP Vakuutus Oy:n sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

OP Vakuutus Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.