OP Nano Vakuutus

Ole hyvä, hoaslainen!

1kk ilmaiseksi

Koti- ja tavaravakuutus

  • Vakuutus voimassa koko Suomessa
  • Kerros- ja rivitaloon sekä soluasuntoihin
  • Ei mitään turhaa - vain vaaditut jutut
  • Automaattinen korttimaksu, ei laskuja
  • Kaikki hoituu puhelimella
  • Sopii liikkujalle - irtisano milloin haluat

Asunnolla tarkoitetaan huoneiston osia eli kiinteitä koneita, kalusteita ja laitteita sekä seinä-, lattia- ja kattopinnoitteita, rakenteita ja kiinteää sisustusta. Näitä ovat esimerkiksi tapetit, laminaatit, astianpesukone ja väliovet.

Huoneiston osien enimmäiskorvaus on 25 000 euroa. Kun vakuutat myös tavarat, enimmäiskorvaus on yhteinen asunnolle ja tavaroille. Omavastuu, eli sinun maksettavaksesi jäävä osuus vahingosta, on 200 euroa.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Vastuuvakuutuksesta maksetaan korvaus, jos aiheutat vahinkoa toiselle henkilölle, esimerkiksi naapurille tai hänen omaisuudelleen. Selvitämme korvausvelvollisuuden puolestasi.

Enimmäiskorvaus kussakin vahingossa on 200 000 € ja omavastuu 200 €.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Oikeusturvavakuutuksesta korvataan välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet lakimiesavun käyttämisestä tietyissä riita- ja rikosasioissa. Tällaisia ovat esimerkiksi asuntoon liittyvät riidat.

Enimmäiskorvaus kussakin vahingossa on 10 000 € ja omavastuu 20 % kuluista.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Tavaroilla eli irtaimistolla tarkoitetaan kotonasi olevia tavaroita, jotka sinä tai perheenjäsenesi omistatte tai olette lainanneet omaan käyttöön. Tällaisia ovat esimerkiksi huonekalut, vaatteet, viihde-elektroniikka ja harrastusvälineet.

Tavaroihin eivät kuulu esimerkiksi eläimet, rahat tai moottoriajoneuvot.

Kun vakuutat sekä asunnon että tavarat, niiden yhteinen enimmäiskorvaus on 25 000 euroa. Enimmäiskorvaus tarkoittaa sitä summaa, jonka verran voit enintään saada korvausta yhdestä kotona sattuneesta vahingosta. Saat korvausta sen mukaan, minkä arvoista omaisuus oli juuri ennen vahinkoa. Tietyistä tavaroista, kuten puhelimista, tehdään prosentuaalinen ikävähennys.

Omavastuu, eli sinun maksettavaksesi jäävä osuus vahingosta, on 200 euroa.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

PS. Ilmaisen kuukauden jälkeen kotivakuutus jatkuu normaaliin hintaan. Laske kotivakuutuksesi kuukausihinta painamalla "Näytä hinta" -nappia. Voit irtisanoa vakuutuksen milloin vain.