OP Nano Vakuutus

Kotivakuutus, jossa ei
ole mitään turhaa

Kotona tyyli on vapaa

Kotivakuutus ei kuulu aikuiselämän inspiroivimpiin asioihin, mutta se on hyvä olla siltä varalta että, noh, elämä tapahtuu. Yllätyksiä tapahtuu. Sääilmiöitä tapahtuu. Ilkivaltaa tapahtuu. Kaikkeen et voi itse vaikuttaa mutta siihen voit, onko sinulla kotivakuutus.

OP Nano Kotivakuutus
Asunto
Asunto ja tavarat
Asunto ja sen osat

Asunnolla tarkoitetaan huoneiston osia eli kiinteitä koneita, kalusteita ja laitteita sekä seinä-, lattia- ja kattopinnoitteita, rakenteita ja kiinteää sisustusta. Näitä ovat esimerkiksi tapetit, laminaatit, astianpesukone ja väliovet.

Huoneiston osien enimmäiskorvaus on 25 000 euroa. Kun vakuutat myös tavarat, enimmäiskorvaus on yhteinen asunnolle ja tavaroille. Omavastuu, eli sinun maksettavaksesi jäävä osuus vahingosta, on 200 euroa.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Vastuuvakuutus

Vastuuvakuutuksesta maksetaan korvaus, jos aiheutat vahinkoa toiselle henkilölle, esimerkiksi naapurille tai hänen omaisuudelleen. Selvitämme korvausvelvollisuuden puolestasi.

Enimmäiskorvaus kussakin vahingossa on 200 000 € ja omavastuu 200 €.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Oikeusturvavakuutus

Oikeusturvavakuutuksesta korvataan välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet lakimiesavun käyttämisestä tietyissä riita- ja rikosasioissa. Tällaisia ovat esimerkiksi asuntoon liittyvät riidat.

Enimmäiskorvaus kussakin vahingossa on 10 000 € ja omavastuu 20 % kuluista.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Tavarat

Tavaroilla eli irtaimistolla tarkoitetaan kotonasi olevia tavaroita, jotka sinä tai perheenjäsenesi omistatte tai olette lainanneet omaan käyttöön. Tällaisia ovat esimerkiksi huonekalut, vaatteet, viihde-elektroniikka ja harrastusvälineet.

Tavaroihin eivät kuulu esimerkiksi eläimet, rahat tai moottoriajoneuvot.

Kun vakuutat sekä asunnon että tavarat, niiden yhteinen enimmäiskorvaus on 25 000 euroa. Enimmäiskorvaus tarkoittaa sitä summaa, jonka verran voit enintään saada korvausta yhdestä kotona sattuneesta vahingosta. Saat korvausta sen mukaan, minkä arvoista omaisuus oli juuri ennen vahinkoa. Tietyistä tavaroista, kuten puhelimista, tehdään prosentuaalinen ikävähennys.

Omavastuu, eli sinun maksettavaksesi jäävä osuus vahingosta, on 200 euroa.

Ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta ja ehdoista.

Vinkki!

OP Nanon asiakkaana voit saada ilmaisia vakuutuskuukausia kotivakuutukseesi, kun jaat henkilökohtaisen suosittelulinkkisi kavereillesi. Kun kaverisi käyttää linkkiä hankkiakseen OP Nano Kotivakuutuksen, saatte molemmat yhden maksuttoman kuukauden kotivakuutukseenne.

Aikuistelu alkaa OP Nano Kotivakuutuksella

OP Nano Kotivakuutuksen asiakkaiden suusta:

OP Nano on ollut hyvä ja käytännöllinen kotivakuutus.

Markus, 23
Pori

Arvosana: 5/5

Mielestäni erinomainen palvelu edulliseen hintaan. Palvelu oli helppo ottaa käyttöön netissä ja säätää omannäköisekseen.

Juha, 33
Helsinki

Arvosana: 5/5

Edullinen ja opiskelijaystävällinen!

Laura, 20
Oulu

Arvosana: 5/5

Todella helppokäyttöinen, hintaluokka sopiva.

Tinja, 20
Espoo

Arvosana: 5/5

Helppo tapa hankkia kotivakuutus, jossa ei maksa turhasta.

Jesse

Pidän vakuutuksen helppoudesta. Vakuutus oli helppo ostaa ja se oli edullinen opiskelijabudjettiin.

Aino

Sinä kysyt. Me vastaamme.

Kotivakuutus

OP Nano Kotivakuutus sopii kaikille yli 18-vuotiaille, asut sitten vuokralla tai omistusasunnossa. Kotivakuutuksen voi ottaa rivi- ja kerrostaloasuntoon.
Laajemmassa kotivakuutuksessa, eli jos olet vakuuttanut asunnon seinien lisäksi omat tavarasi, korvaamme puhelimen äkillisen rikkoutumisen - jos puhelin esimerkiksi tippuu maahan tai putoaa vessanpönttöön.
Laajemmassa kotivakuutuksessa, johon kuuluvat myös omat tavarasi, korvaamme esimerkiksi, kun silmälasit rikkoutuvat tai ne varastetaan. Emme kuitenkaan korvaa vahinkoja, jotka johtuvat esimerkiksi silmälasien katoamisesta.
Kotivakuutus ei korvaa eläimen aiheuttamia suoria vahinkoja, esimerkiksi siis koiran pureskelemat silmälasit. Voimme korvata kuitenkin tulipalo- tai vesivahinkoja, jonka koira tai muu eläin aiheuttaa.

Maksut ja asioiden hoitaminen

Vakuutus voi alkaa aikaisintaan samana päivänä tai viimeistään kahden viikon päästä vakuutuksen ostamisesta. Saat päätöksen vakuutuksen myöntämisestä heti verkkopankkitunnistautumisen jälkeen.
Jotta voimme tehdä sinulle vakuutussopimuksen, meidän täytyy tunnistaa kuka olet.
Paperilaskut ovat historiaa. Maksukorttitietojesi ansiosta sinulta veloitetaan vakuutusmaksu automaattisesti joka kuukausi, ilman laskujen pyörittelyä ja ohi viuhuvia eräpäiviä.
OP Nanon asiakkaana saat oman käyttäjätilin, jonka kautta voit tehdä vahinkoilmoituksen koska tahansa. Kirjaudu sisään osoitteessaop-nano.fi.
Debit- ja Credit-maksukortteja - myös Electron-kortti käy.
Ota meihin yhteyttä asiakastilisi kautta osoitteessaop-nano.fi. Kerro, mitä muutoksia haluaisit tehdä, niin neuvomme sinut eteenpäin.
OP Nano Vakuutusta ei voi ottaa toiselle henkilölle, vaan on aina vakuutuksenottajan henkilökohtainen vakuutus. Voit kuitenkin olla maksajana toisen henkilön vakuutuksessa, jos palveluun liitetään sinun maksukorttisi tiedot.

Kotivakuutus kattaa myös samassa taloudessa vakinaisesti asuvat perheenjäsenet. Kämppäkavereiden tai opiskelemaan muuttaneiden lasten on siis syytä hankkia omat vakuutuksensa.
Voit päättää vakuutuksen koska tahansa kirjautumalla asiakastilillesi, menemällä vakuutuksen tietoihin ja päättämällä vakuutuksen. Voit päättää vakuutuksen välittömästi tai asettaa sille haluamasi päätöspäivän.

Jokaisella OP Nanon asiakkaalla on käytössään henkilökohtainen suosittelulinkki, jota jakamalla voi saada maksuttomia kuukausia omaan kotivakuutukseensa. Kun kaverisi käyttää linkkiä hankkiakseen OP Nano Kotivakuutuksen, saa hän ensimmäisen vakuutuskuukautensa maksutta ja sinun laskustasi poistuu automaattisesti yhden kuukauden kotivakuutusmaksut.

Voit jakaa linkkiä niin useasti, kuin haluat. Pystyt seuraamaan maksuttomien suosittelukuukausiesi määrää helposti omilta OP Nano -sivuiltasi kohdasta "Maksut". Tarkat ehdot suositteluohjelmasta löydät kirjauduttuasi sisään palveluun.

Hanki kotivakuutus, jossa ei ole mitään turhaa.